Tarieven

Kosten:
De kosten bedragen €59,- per sessie. Het eerste consult is uitgebreider en kost €75,-. 
Helaas worden de behandelingen niet vergoed via de aanvullende verzekering.

Waar:
De individuele coaching vindt plaats op de locatie in Delden (Benteloseweg 139).

Verhinderd:
Bij verhindering hoor ik dit graag 24 uur van te voren. Helaas ben ik anders genoodzaakt de kosten van het consult in rekening te brengen.

Complementaire zorg:
Adem- en ontspanningscoaching is een vorm van complementaire zorg en richt zich op de spanning- en ademgebonden klachten. Bij klachten is het raadzaam uw huisarts te raadplegen en uw arts op de hoogte te brengen van uw klachten en uw voornemen adem- en ontspanningscoaching te volgen.

Meer informatie:
Meer informatie over de Methode van Van Dixhoorn, onderzoeksresultaten en publicaties zijn te vinden op www.methodevandixhoorn.com.

Privacystatement:
Voor de privacyverklaring van Op Adem klikt u hier.

Op Adem biedt:
Individuele sessies
Bij individuele coaching kunnen we heel specifiek kijken wat voor jou werkt op dat moment. Eén op één is het makkelijker bewust te worden (gemaakt) waar de spanning zit, hoe die reageert en wat helpt. 
Wanneer dingen onprettig voelen dan kunnen we daar direct op inspringen. Je dringt sneller dieper door tot de kern. Individueel wordt er gewerkt met manuele technieken (zachte handgrepen) en instructies die ook thuis te herhalen zijn.

Meer weten over individuele behandeling? Klik hier.


Groepscursus adem- en ontspanningspraktijk
In een cursus van 8 weken gaan we bezig met verschillende oefeningen. Je kunt heel actief ontspannen, of juist heel passief, gericht op de adem, het bewegen of aandacht. Je onderzoekt wat voor jou werkt op dat moment. 
Je leert je lichaam en je adem te ontspannen middels eenvoudige oefeningen die ook thuis toe te passen zijn. Het doel van deze praktijkgerichte cursus is bewust te leren ontspannen en meer inzicht krijgen in hoe spanning en ontspanning in het lichaam voelen en te beïnvloeden zijn. Daarmee krijg je meer inzicht in jezelf.

Meer weten over de groepscursus? Klik hier.


Groepsles yoga en ontspan
Een wekelijkse les met technieken uit zowel de yoga, alsmede de adem- en ontspanningsoefeningen. De focus van de les ligt op het ontspannen van het lichaam en de adem. Door spanning los te laten ontspan je niet alleen je lichaam, of je adem, maar ook je denken. 
Er ontstaat meer inzicht in jezelf, waardoor je beter naar jezelf leert luisteren en wordt er meer rust ervaren in het dagelijks leven

Op woensdagochtend wordt deze les van 10.25-11.25 uur aangeboden.

Meer weten over deze groepsles? Klik hier?


Meer weten over bij welke klachten ademcoaching onder andere geschikt is? Kijk gerust even verder!