Tarieven

Kosten:
Een consult duurt gemiddeld een uur. Het tarief voor een consult van een uur bedraagt €69,-. Het eerste consult duurt ongeveer anderhalf uur en het tarief hiervoor is €98,-. 
Helaas worden de behandelingen niet vergoed via de aanvullende verzekering.

Verhinderd:
Bij verhindering hoor ik dit graag 24 uur van te voren. Helaas ben ik anders genoodzaakt €25,- voorbereiding/administratiekosten in rekening te brengen.

Privacystatement:
Voor de privacyverklaring van Op Adem klikt u hier.

 

 

 

 Op Adem biedt:

Individuele coaching
Bij individuele coaching kunnen we heel specifiek kijken wat voor jou werkt op dat moment. Eén op één is het makkelijker bewust te worden (gemaakt) waar de spanning zit, hoe die reageert en wat helpt. 
Wanneer dingen onprettig voelen dan kunnen we daar direct op inspringen. Je dringt sneller dieper door tot de kern. Individueel wordt er gewerkt met manuele technieken (zachte handgrepen) en instructies die ook thuis te herhalen zijn.

Meer weten over individuele behandeling? Klik hier.


Groepscursus adem- en ontspanningspraktijk
In een cursus van 8 weken gaan we bezig met verschillende oefeningen. Je kunt heel actief ontspannen, of juist heel passief, gericht op de adem, het bewegen of aandacht. Je onderzoekt wat voor jou werkt op dat moment. 
Je leert je lichaam en je adem te ontspannen middels eenvoudige oefeningen die ook thuis toe te passen zijn. Het doel van deze praktijkgerichte cursus is bewust te leren ontspannen en meer inzicht krijgen in hoe spanning en ontspanning in het lichaam voelen en te beïnvloeden zijn. Daarmee krijg je meer inzicht in jezelf.

Meer weten over de groepscursus? Klik hier.


Groepsles yoga en ontspan
Een wekelijkse les met technieken uit zowel de yoga, alsmede de adem- en ontspanningsoefeningen. De focus van de les ligt op het ontspannen van het lichaam en de adem. Door spanning los te laten ontspan je niet alleen je lichaam, of je adem, maar ook je denken. 
Er ontstaat meer inzicht in jezelf, waardoor je beter naar jezelf leert luisteren en wordt er meer rust ervaren in het dagelijks leven

De groepsles yoga en onstpan wordt op verschillende momenten in de week aangeboden. Op dinsdagochtend 10.00-11.10 uur, op dinsdagmiddag 16.30-17.40 , op woensdagochtend 10.25-11.25 en op donderdag 18.30-19.40 wordt deze gegeven,

Meer weten over deze groepsles? Klik hier?


Meer weten over bij welke klachten ademcoaching onder andere geschikt is? Kijk gerust even verder!