Onze manier van werken slaat goed aan bij diverse klachten waarbij  spanning mogelijk een rol speelt.

Bijvoorbeeld (maar niet beperkt tot): een moeizame ademhaling, onrust, gespannenheid, hyperventilatie, paniek, slaapproblemen, concentratieproblemen, prikkelbaarheid, pijn, vermoeidheid, onzekerheid, burn-out, hoge bloeddruk, gevoelens van minderwaardigheid, bekkenklachten, schouder-, nek- en rugklachten, angst, depressiviteit, hartritmestoornissen, hart- en longaandoeningen, stemproblemen, slikklachten etc.

Klanten zeggen:

Na al enkele jaren met kaakklachten te hebben rondgelopen, diverse therapieën te hebben gevolgd, kwam ik bij Mariska terecht. Wat een geluk! Mariska leerde mij hoe ik goed kon ontspannen en ging letten op mijn ademhaling.

We gingen niet direct met de kaken aan de slag, maar kwamen via ademhaling en bewustwording uiteindelijk bij de ontspanning van de kaken. In een aantal sessies in combinatie met oefeningen thuis zijn mijn klachten volledig verdwenen. Hoe bijzonder na al die jaren? De kaken blijven natuurlijk een zwakke plek, maar met de tips en oefeningen van Mariska heb ik er alle vertrouwen in dat ik klachtenvrij kan blijven.

Annelies